DEJSTVO I NAČIN UPOTREBE


SASTAV 
Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.). 

DEJSTVO 
Sildenafil je snažan selektivni inhibitor cGMP-specifične fosfodiesteraze (PDE 5), odgovorne za razlaganje cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa. Lek nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Pri seksualnoj stimulaciji, kada je sistem NO/cGMP aktiviran, sildenafil inhibiše PDE 5, razgradnja cGMP je manja, pa njegova koncentracija u corpus cavernosumu raste. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakološko dejstvo leka.


NAČIN UPOTREBE
Kamagra gel se uzima 1 sat pre seksualne aktivnosti. 
Jednu kesicu rastvoriti u 100ml vode i popiti odjednom. Uzmite samo jednu kesicu dnevno.Izaziva erekciju isključivo kada ste seksualno stimulisani, ne izaziva erekciju ako niste seksualno uzbuđeni. Dejstvo započinje 30-60 min posle uzimanja. 
Posle obilnog obroka, potrebno je vise vremena za započinjanje dejstva leka. 
Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pica u većoj meri pre uzimanja leka. 
Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, izvan domašaja dece.
Ne koristite ga posle isteka roka upotrebe označenog na originalnom pakovanju.

INDIKACIJE 
Erektilna disfunkcija (impotencija muškarca tj. nemogućnost da se postigne ili održi erekcija penisa za zadovoljavajuću seksualnu aktivnost). 

DOZIRANJE I NAČIN PRIMENE 
Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica. lako je kod starijih muskaraca slobodna koncentracija leka u plazmi kod visa za oko 40 % ,od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), incidenca neželjenih dejstava leka nije povećana.Način primene KAMAGRE u gelu: kesice su namenjene za peroralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode,razmuti se i popije odjednom. 

NEŽELJENA DEJSTVA 
Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadićne promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao posledica slabog inhibitornog dejstva leka na PDE6 u retini. Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu.

MERE OPREZA 
Lek se primenjuje kod muškaraca sa erektilnom disfunkcijom, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu. 


NAČIN ČUVANJA 
Na temperaturi do 30°C, u origlfialnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage, izvan domašaja dece. ROK UPOTREBEOznačen na originalnom pakovanju (5 godina). 

PAKOVANJE 
Pakovanje sadrzi 7 kesica.

CENA jednog pakovanja je 1000 dinara - POPUST NA VEĆE KOLIČINE!

kam2.jpg

NEKA VAŠA LJUBAV TRAJE DUŽE

Unapredite vaše seksualno zadovoljstvo.
Budite aktivni, bez obzira na godine.
Iskusite neponovljivo iskustvo.


NARUČITE DANAS pozivom ili sms-om na broj 064/3815036

Powered by WebExpress